Spanish Catalan

Enquestes

No hi ha enquestes actives

Publicitat

CALENDARI
Targeta Regal
Telèfons d'interés
Transports del vendrell

Directori d´empreses

Accés al directori

Ofertes per als socis

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal

 

destacat vendrell.jpg

LA NOSTRA TARGETA COMPRADORS EL VENDRELL

  La Targeta Compradors El Vendrell és un sistema de fidelització no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment. El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que puguin fer el comerç,  CIT Vendrell Comerç o la mateixa plataforma.

Com aconseguir la Targeta Compradors el Vendrell?
Pregunti aels seus establiments de confiança si disposen d'aquest servei, si és així a demani el full d'alta de client. Empleni degudament el formulari de sol·licitud, signar-lo i entregar-lo al personal autoritzat de l'establiment. Seguidament o al termini de 10 dies se l'hi farà entrega de la seva Targeta.
 
Què cal fer un cop tingui la Targeta Compradors El Vendrell?
Presenti la targeta cada vegada que compri als establiments adherits i obtindrà euros virtuals, que es carregaran al seu saldo personal de cada comerç, ofertes i promocions exclusives. Simplement passa-la.

Què puc aconseguir?
Obtenció d'euros virtuals: El titular de la Targeta Compradors obtindrà euros virtuals cada vegada que faciliti la targeta en la compra de productes i/o serveis en els comerços adherits. Podran obtenir informació general dels seus euros virtuals acumulats en cada comerç a través de la web www.compradors.cat inserint el DNI, NIE o Passaport utilitzat en l'alta de la targeta i una contrasenya que serà facilitada per Compradors! Els euros virtuals acumulats en cadascun dels comerços adherits podran ser bescanviats per futures compres als mateixos establiments on s'han obtingut i assignat. Aquest podran ser utilitzats pel pagament íntegre d'una compra o bé per una part. En cap cas es podran bescanviar per diners en efectiu.
Els comerços, l'associació de comerciants, i la plataforma Compradors! adherits podran realitzar directament promocions, ofertes, sortejos especials que es vagin creant.

EL LLANÇAMENT SERÀ PER LA FIRA DE SANTA TERESA, PASSA'T PEL NOSTRA STAND I FES-TE LA TEVA TARGETA

FIRA DE SANTA TERESA, 14, 15 I 16 D'OCTUBRE 2016 

imatge targetes compradors.jpg

 

 
rebaixesweb.jpg
 

 CARTA D'AGRAÏMENT

Un any més, El Vendrell ha quedat immers en l'ambient i el caliu durant la 4a edició del “Shopping Night”.

Creiem del tot oportú dedicar aquestes línies a totes les persones que han fet possible aquesta activitat en mostra d'agraïment per la vostra col·laboració, dedicació i esforç desinteressat, sigui del tipus que sigui, per tal de fer realitat aquesta gran festa del comerç que ja és tot un referent a la comarca. Enguany amb motiu del 5è Aniversari, El Borinot de Foc s'ha afegit a la gran festa comercial i des del CIT valorem amb satisfacció aquesta doble proposta que ha permès a comerciants i grups de foc a sumar esforços i que hem estat capaços de mostrar que som un poble, quan treballem plegats assolim el que faci falta.
També hi ha moltes persones que a títol individual heu fet possible que aquest “Shopping Night” torni a ser un èxit i us animem a continuar treballant amb la mateixa intensitat i dedicació.

Tot i que en general les expectatives s'han complit, encara queda molt per endavant i per l'any vinent fer-ho encara millor.

En definitiva, des del Centre d'Iniciatives i Turisme estem agraïts pel vostre esforç i per fer de El Vendrell un cop més, un municipi acollidor i que és viu.
Gràcies!!

Agraïments a: Ràdio i televisió Vendrell, pas de vianants, Baix Penedès DiariAjuntament del Vendrell, brigada, Policia local del Vendrell, enllumenat, a totes les botigues, bars i restaurants, i en especial a tot el públic que ens ha visitat per confiar un cop més en nosaltres.

 

 
 
gracies.jpg
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

logofacebook.png
Saldo
ta alta

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments
>> consultar l´agenda

Noticies del Vendrell

Altres notícies

Comarca

logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell