Spanish Catalan

Enquestes

No hi ha enquestes actives

Publicitat

calendari 2017
Targeta Regal
Telèfons d'interés
Transports del vendrell

Directori d´empreses

Accés al directori

Ofertes per als socis

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
rebaixesweb.jpg
 

 CARTA D'AGRAÏMENT

Un any més, El Vendrell ha quedat immers en l'ambient i el caliu durant la 4a edició del “Shopping Night”.

Creiem del tot oportú dedicar aquestes línies a totes les persones que han fet possible aquesta activitat en mostra d'agraïment per la vostra col·laboració, dedicació i esforç desinteressat, sigui del tipus que sigui, per tal de fer realitat aquesta gran festa del comerç que ja és tot un referent a la comarca. Enguany amb motiu del 5è Aniversari, El Borinot de Foc s'ha afegit a la gran festa comercial i des del CIT valorem amb satisfacció aquesta doble proposta que ha permès a comerciants i grups de foc a sumar esforços i que hem estat capaços de mostrar que som un poble, quan treballem plegats assolim el que faci falta.
També hi ha moltes persones que a títol individual heu fet possible que aquest “Shopping Night” torni a ser un èxit i us animem a continuar treballant amb la mateixa intensitat i dedicació.

Tot i que en general les expectatives s'han complit, encara queda molt per endavant i per l'any vinent fer-ho encara millor.

En definitiva, des del Centre d'Iniciatives i Turisme estem agraïts pel vostre esforç i per fer de El Vendrell un cop més, un municipi acollidor i que és viu.
Gràcies!!

Agraïments a: Ràdio i televisió Vendrell, pas de vianants, Baix Penedès DiariAjuntament del Vendrell, brigada, Policia local del Vendrell, enllumenat, a totes les botigues, bars i restaurants, i en especial a tot el públic que ens ha visitat per confiar un cop més en nosaltres.

 

 
 
gracies.jpg
 

cartell shopping web.jpgSHOPPING NIGHT

Dissabte 4 de juny del 2016

Us avancem, per anar fent boca, des del CIT ja estem treballant en el que serà la 4a edició del “Shopping Night” que enguany celebrem el dia 4 de juny.

Ja us podem avançar unes quantes primícies, el centre del Vendrell està ambientat als països, viatjarem des de França, passant pels colors de Mèxic, les cerveses d’Alemanya, la gran muralla de Xina, el festival de colors de l’Índia, la romàtica Itàlia, la diversitat dels Estats Units, els “mojitos” de Cuba, la samba del Brasil, els corredors de  Kènia, les famoses cabines del Regne Unit, els camps de tulipes dels  Països Baixos i les piràmides d’Egipte.

Per si això no fos tot, també es celebrarà el 5é aniversari del Borinot de Foc, seran els encarregats de fer el tret de sortida de la jornada de compres nocturnes.

També en breus us anirem informant detalladament dels diferents descomptes, promocions, i obsequis dels comerços com les actuacions que es realitzaran als diferents carrers.

Us deixem el programa de les activitats programa shopping night el vendrell 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

logofacebook.png
Saldo
ta alta

Propers esdeveniments

>> consultar l´agenda

Noticies del Vendrell

Altres notícies

Comarca

logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell