Spanish Catalan

Publicitat

CALENDARI
Targeta Regal
Telèfons d'interés
Transports del vendrell

Directori d'empreses

Directori

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
rebaixes web.jpg
 
instagram-nadal.png

Ha estat una prioritat per a nosaltres tirar endavant una campanya de Nadal el més lluïda possible dintre de les possibilitats actuals. Hem tingut el temps just per fer-ho, però esperem que sapigueu valorar aquest esforç i que gaudiu i aprofiteu al màxim de totes les activitats que hem preparat i de la campanya comercial que ja està en marxa.


Durant aquestes festes els comerciants del Vendrell, regalaran tiquets d'aparcament per les compres mínimes entre el 8 de desembre i el 5 de gener.

Cal recordar que el comerç estarà obert els dies festius, per ajudar als Reis Mags, Pare Noel i El tió a fer les seves compres. Els dies d'obertura especial són: divendres 8, diumenge 17 i 24 de desembre del 2017.

Volem que el Vendrell llueixi per aquestes festes tan assenyalades i hem repartit per tots els associats unes estrelles identificatives, hem col·laborat amb la il·luminació dels carrers i hem col·locat l'arbre de Nadal gegant a la plaça Nova. Esperem que la decoració d'aquest duri més, que l'any passat.

Sabem que són festes especials per tots els nens i nenes per aquest motiu hem treballat conjuntament amb els Reis Mags per poder oferir a tota la canalla unes cartes reials molt vendrellenques. Les podeu recollir a tots els establiments associats. També trobareu uns tríptics informatius amb totes les activitats del Vendrell. En aquest enllaç podeu descarregar-vos el programa.

PROGRAMA DE NADAL: Aquest Nadal gaudeix del vendrell

 

 

BLACK FRIDAY 2017

 

cartell black friday.png

Any rere any amb motiu de la modernització i canvi constant dels mercats de consum hi ha una nova campanya que cada cop pren més força i de la que com a comerciants no podem deixar de banda, es tracta d’una campanya importada dels Estats Units i que es fa coincidir en l’últim divendres del mes de Novembre i,  com ja sabreu, es coneix com a Black Friday, amb motiu d’aquest esdeveniment que aquest any es celebrarà el divendres 24 de novembre des del CIT hem organitzat una campanya dirigida a activar les vendes a la nostra vila.  

 Des del CIT estem treballant per fer del Vendrell una vila comercial de referència a la comarca i per això hem de treballar conjuntament i ens hem de creure que ho aconseguirem, podem començar de manera simple però alhora important i que és que els comerços llueixin en el seu aparador una decoració uniforme en les diferents campanyes, en aquesta ocasió hem pensat fer-ho amb globus de color negre amb un disseny exclusiu per l’ocasió. També regalarem globus als nostres clients per les compres a les nostres botigues.

 

AQUÍ US PODEU DESCARREGAR EL CARTELL DEL BLACK FRIDAY:

CARTELL: CARTELL BLACK FRIDAY EL VENDRELL 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Saldo
ta alta

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments
>> consultar l´agenda

Noticies del Vendrell

Altres notícies

Comarca

logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell