Spanish Catalan

Enquestes

No hi ha enquestes actives

Publicitat

calendari 2017
Targeta Regal
Telèfons d'interés
Transports del vendrell

Directori d´empreses

Accés al directori

Ofertes per als socis

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
FORAESTOCS AL CARRER Imprimir

 FORA ESTOCS ESTIU 2016

Valoració positiva del canvi d'ubicació, les botigues van omplir els carrers

img_0788.jpg

Un cop més hem finalitzat la temporada de rebaixes amb el Mercat Fora estocs, aquesta ja és la 29a edició i aquest cop amb un important canvi. El canvi d'enguany ha estat la ubicació, el Mercat Fora estocs que sempre s'havia celebrat a la Rambla i aquest cop es va emplaçar als carrers de vianants del centre de la vila. El motiu, potenciar els nous carrers que des del mes de juny s'han tallat al transit de vehicles i per tant formen part de l'illa de vianants del Vendrell.

La valoració en general del públic assistent ha estat positiva, aquest nou emplaçament fa que el públic passegi pels carrers del centre, amb tranquil·litat i sense aglomeracions. Una minoria de públic deia que li agradava més la rambla perquè ho trobaven tot en un mateix espai. Per part dels comerciants hi ha hagut opinions de tots tipus, la majoria de comerciants sobretot els que estan ubicats en les zones de vianants opinen que és millor aquesta nova opció, ja que a banda de vendre els estocs de la temporada han tingut l'avantatge de vendre nova temporada al temps de promocionar la botiga. Òbviament això no és així amb les botigues ubicades fora del circuit de vianants que van ser reubicades al carrer dr. Robert i pl. Nova. La valoració d'aquests comerços ha estat més variada, uns pensen que a la Rambla els hi hagués anat millor, mentre altres han millorat les vendes respecte al passat fora estocs.
La valoració des del CIT considerem que és positiva, la nostra finalitat és atraure el públic a la nostra ciutat i que compri als nostres comerços i cal dir que a les hores puntes del migdia i la tarda els carrers hi havia una gran afluència de públic.
Òbviament els canvis comporten critiques, tant positives com negatives i per descomptat que sempre hi ha coses que es poden millorar i el CIT pren nota per la pròxima edició.
Recordeu que amb el Fora estocs es dóna el punt final a les rebaixes d'estiu per donar pas a la nova temporada de tardor /hivern.
Prop d'un centenar de comerços han participat d'aquesta nova proposta i per tant ha comptat amb més botigues que els altres fora estocs. La roba i els complements han estat els productes amb més presencia als carrers del Vendrell encara que també han participat establiments d'alimentació i decoració.

 
< Anterior   Següent >
logofacebook.png
Saldo
ta alta

Propers esdeveniments

>> consultar l´agenda

Noticies del Vendrell

Altres notícies

Comarca

logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell