Spanish Catalan

Directori d'empreses

Directori

Turisme

L'Entitat Imprimir

El Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell, CIT, té els seus orígens a mitjans del segle passat. Des de llavors, el seus objectius són destacar la importància turística, comercial i industrial del municipi. Per tal d'assolir aquests objectius, des del CIT s'exposen les seves inquietuds a les autoritats i les entitats competents, es proporciona informació als visitants, es contribueix a la conservació del paisatge i l'arquitectura local, es promou la instal·lació d'empreses de productes i serveis necessaris per a la població, es promouen els atractius comercials, industrials i turístics i s'ofereix assessorament, formació i informació als associats.

ImageEntre els serveis als seus prop de mil associats destaquen l'assessorament legal, el servei informàtic, la realització de campanyes comercials i la col·laboració en l'organització d'activitats diverses, entre altres. A més amés, els associats gaudeixen d'un carnet personal amb interessants avantatges, entrades a concerts, des-comptes en equipaments lúdics, distribució gratuïta de publicitat, targetes de zona blava i d'aparcament vigilat, etc.

El Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell forma part de la Xarxa de Punts d´Informació CIDEM (PIC) i és l'oficina responsable de facilitar informació empresarial a totes les empreses i emprenedors a la comarca del Baix Penedès. Ofereix informació d'ajuts i subvencions de les administracions públiques, dels programes de suport del Pla d'Innovació de Catalunya 2001-2004 i referent a la creació de noves empreses. També informen sobre temes fiscals, qualitat i productivitat, legislació, finançament i l'actualitat laboral.

Des de l'experiència dels anys i formant part del Pla de Dinamització del Comerç, el Centre d'Iniciatives i Turisme s'ha convertit en una entitat clau en el desenvolupament econòmic del Vendrell, atenta a les necessitats actuals futures dels seus associats.

 
logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell