Spanish Catalan

Directori d´empreses

Accés al directori

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
Noticies
Targeta Regal 123 Imprimir
targeta regal nou llistat
 
FORAESTOCS AL CARRER Imprimir

 FORA ESTOCS ESTIU 2016

Valoració positiva del canvi d'ubicació, les botigues van omplir els carrers

img_0788.jpg

Un cop més hem finalitzat la temporada de rebaixes amb el Mercat Fora estocs, aquesta ja és la 29a edició i aquest cop amb un important canvi. El canvi d'enguany ha estat la ubicació, el Mercat Fora estocs que sempre s'havia celebrat a la Rambla i aquest cop es va emplaçar als carrers de vianants del centre de la vila. El motiu, potenciar els nous carrers que des del mes de juny s'han tallat al transit de vehicles i per tant formen part de l'illa de vianants del Vendrell.

La valoració en general del públic assistent ha estat positiva, aquest nou emplaçament fa que el públic passegi pels carrers del centre, amb tranquil·litat i sense aglomeracions. Una minoria de públic deia que li agradava més la rambla perquè ho trobaven tot en un mateix espai. Per part dels comerciants hi ha hagut opinions de tots tipus, la majoria de comerciants sobretot els que estan ubicats en les zones de vianants opinen que és millor aquesta nova opció, ja que a banda de vendre els estocs de la temporada han tingut l'avantatge de vendre nova temporada al temps de promocionar la botiga. Òbviament això no és així amb les botigues ubicades fora del circuit de vianants que van ser reubicades al carrer dr. Robert i pl. Nova. La valoració d'aquests comerços ha estat més variada, uns pensen que a la Rambla els hi hagués anat millor, mentre altres han millorat les vendes respecte al passat fora estocs.
La valoració des del CIT considerem que és positiva, la nostra finalitat és atraure el públic a la nostra ciutat i que compri als nostres comerços i cal dir que a les hores puntes del migdia i la tarda els carrers hi havia una gran afluència de públic.
Òbviament els canvis comporten critiques, tant positives com negatives i per descomptat que sempre hi ha coses que es poden millorar i el CIT pren nota per la pròxima edició.
Recordeu que amb el Fora estocs es dóna el punt final a les rebaixes d'estiu per donar pas a la nova temporada de tardor /hivern.
Prop d'un centenar de comerços han participat d'aquesta nova proposta i per tant ha comptat amb més botigues que els altres fora estocs. La roba i els complements han estat els productes amb més presencia als carrers del Vendrell encara que també han participat establiments d'alimentació i decoració.

 
rebaixes Imprimir
rebaixesweb.jpg
 
CARTA D'AGRAÏMENT Imprimir

 CARTA D'AGRAÏMENT

Un any més, El Vendrell ha quedat immers en l'ambient i el caliu durant la 4a edició del “Shopping Night”.

Creiem del tot oportú dedicar aquestes línies a totes les persones que han fet possible aquesta activitat en mostra d'agraïment per la vostra col·laboració, dedicació i esforç desinteressat, sigui del tipus que sigui, per tal de fer realitat aquesta gran festa del comerç que ja és tot un referent a la comarca. Enguany amb motiu del 5è Aniversari, El Borinot de Foc s'ha afegit a la gran festa comercial i des del CIT valorem amb satisfacció aquesta doble proposta que ha permès a comerciants i grups de foc a sumar esforços i que hem estat capaços de mostrar que som un poble, quan treballem plegats assolim el que faci falta.
També hi ha moltes persones que a títol individual heu fet possible que aquest “Shopping Night” torni a ser un èxit i us animem a continuar treballant amb la mateixa intensitat i dedicació.

Tot i que en general les expectatives s'han complit, encara queda molt per endavant i per l'any vinent fer-ho encara millor.

En definitiva, des del Centre d'Iniciatives i Turisme estem agraïts pel vostre esforç i per fer de El Vendrell un cop més, un municipi acollidor i que és viu.
Gràcies!!

Agraïments a: Ràdio i televisió Vendrell, pas de vianants, Baix Penedès DiariAjuntament del Vendrell, brigada, Policia local del Vendrell, enllumenat, a totes les botigues, bars i restaurants, i en especial a tot el públic que ens ha visitat per confiar un cop més en nosaltres.

 

 
 
gracies.jpg
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Resultats 17 - 24 de 27
logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell