Spanish Catalan

Directori d´empreses

Accés al directori

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
Noticies
Menu de Nadal Imprimir
menus xaloquell
 
Targeta Compradors El Vendrell Imprimir

 

destacat vendrell.jpg

LA NOSTRA TARGETA COMPRADORS EL VENDRELL

  La Targeta Compradors El Vendrell és un sistema de fidelització no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment. El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que puguin fer el comerç,  CIT Vendrell Comerç o la mateixa plataforma.

Com aconseguir la Targeta Compradors el Vendrell?
Pregunti aels seus establiments de confiança si disposen d'aquest servei, si és així a demani el full d'alta de client. Empleni degudament el formulari de sol·licitud, signar-lo i entregar-lo al personal autoritzat de l'establiment. Seguidament o al termini de 10 dies se l'hi farà entrega de la seva Targeta.
 
Què cal fer un cop tingui la Targeta Compradors El Vendrell?
Presenti la targeta cada vegada que compri als establiments adherits i obtindrà euros virtuals, que es carregaran al seu saldo personal de cada comerç, ofertes i promocions exclusives. Simplement passa-la.

Què puc aconseguir?
Obtenció d'euros virtuals: El titular de la Targeta Compradors obtindrà euros virtuals cada vegada que faciliti la targeta en la compra de productes i/o serveis en els comerços adherits. Podran obtenir informació general dels seus euros virtuals acumulats en cada comerç a través de la web www.compradors.cat inserint el DNI, NIE o Passaport utilitzat en l'alta de la targeta i una contrasenya que serà facilitada per Compradors! Els euros virtuals acumulats en cadascun dels comerços adherits podran ser bescanviats per futures compres als mateixos establiments on s'han obtingut i assignat. Aquest podran ser utilitzats pel pagament íntegre d'una compra o bé per una part. En cap cas es podran bescanviar per diners en efectiu.
Els comerços, l'associació de comerciants, i la plataforma Compradors! adherits podran realitzar directament promocions, ofertes, sortejos especials que es vagin creant.

EL LLANÇAMENT SERÀ PER LA FIRA DE SANTA TERESA, PASSA'T PEL NOSTRA STAND I FES-TE LA TEVA TARGETA

FIRA DE SANTA TERESA, 14, 15 I 16 D'OCTUBRE 2016 

imatge targetes compradors.jpg

 

 
Targeta Regal 123 Imprimir
targeta regal nou llistat
 
FORAESTOCS AL CARRER Imprimir

 FORA ESTOCS ESTIU 2016

Valoració positiva del canvi d'ubicació, les botigues van omplir els carrers

img_0788.jpg

Un cop més hem finalitzat la temporada de rebaixes amb el Mercat Fora estocs, aquesta ja és la 29a edició i aquest cop amb un important canvi. El canvi d'enguany ha estat la ubicació, el Mercat Fora estocs que sempre s'havia celebrat a la Rambla i aquest cop es va emplaçar als carrers de vianants del centre de la vila. El motiu, potenciar els nous carrers que des del mes de juny s'han tallat al transit de vehicles i per tant formen part de l'illa de vianants del Vendrell.

La valoració en general del públic assistent ha estat positiva, aquest nou emplaçament fa que el públic passegi pels carrers del centre, amb tranquil·litat i sense aglomeracions. Una minoria de públic deia que li agradava més la rambla perquè ho trobaven tot en un mateix espai. Per part dels comerciants hi ha hagut opinions de tots tipus, la majoria de comerciants sobretot els que estan ubicats en les zones de vianants opinen que és millor aquesta nova opció, ja que a banda de vendre els estocs de la temporada han tingut l'avantatge de vendre nova temporada al temps de promocionar la botiga. Òbviament això no és així amb les botigues ubicades fora del circuit de vianants que van ser reubicades al carrer dr. Robert i pl. Nova. La valoració d'aquests comerços ha estat més variada, uns pensen que a la Rambla els hi hagués anat millor, mentre altres han millorat les vendes respecte al passat fora estocs.
La valoració des del CIT considerem que és positiva, la nostra finalitat és atraure el públic a la nostra ciutat i que compri als nostres comerços i cal dir que a les hores puntes del migdia i la tarda els carrers hi havia una gran afluència de públic.
Òbviament els canvis comporten critiques, tant positives com negatives i per descomptat que sempre hi ha coses que es poden millorar i el CIT pren nota per la pròxima edició.
Recordeu que amb el Fora estocs es dóna el punt final a les rebaixes d'estiu per donar pas a la nova temporada de tardor /hivern.
Prop d'un centenar de comerços han participat d'aquesta nova proposta i per tant ha comptat amb més botigues que els altres fora estocs. La roba i els complements han estat els productes amb més presencia als carrers del Vendrell encara que també han participat establiments d'alimentació i decoració.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Resultats 17 - 24 de 29
logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell