Spanish Catalan

Directori d´empreses

Accés al directori

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
Noticies
foraestocs estiu Imprimir

TOT A PUNT PER LA PROPERA EDICIÓ DEL MERCAT FORAESTOCS DEL VENDRELL 

   foraestocs

foraestocs.png

 

 
rebaixes Imprimir
rebaixes.png

NORMATIVA DE REBAIXES

El període de rebaixes està suspès des del 2014 per interlocutòria del Tribunal Constitucional. Per tant, des d'aleshores, el que disposa l'article 16.10 de la llei 3/2014, del 19 de febrer, d’horaris comercials i de mesures per a determinades activitats de promoció de Catalunya no té validesa ja que resta suspès; i en conseqüència preval la normativa estatal (continguda en matèria de rebaixes en l'article 25 de la Ley 7/1996, de 15 de enero, de Ordenación del Comercio Minorista).

 article 25 (NORMATIVA ESPANYOLA VIGENT):

Las ventas en rebajas podrán tener lugar en los periodos estacionales de mayor interés comercial según el criterio de cada comerciante y la duración de cada periodo de rebajas será decidida libremente por cada comerciante.

 
Shopping Night Imprimir

SHOPPING NIGHT 2017

shopping-night-prova-3.png

Aquest dissabte 10 de juny de 2017 se celebrarà el Shopping Night El Vendrell. Aquesta edició estarà emmarcada pel mediterrani.

El Shopping Night s'iniciarà a partir de les 20 hores amb el tret de sortida i podran gaudir de més de 10 actuacions simultànies a diferents carrers del Centre de la Vila. (consultar el programa AQUÍ).

No obstant durant tota la tarda des de les 17 hores fins a finalitzar el shopping Night a la Rambla del Vendrell és dura a terme la Fira d'Entitats. Una vegada acabat es durà a terme un concert a la plaça Nova, aquest és organitzat Administradors de Santa Anna. Un dia perfecte per passejar, degustar, comprar i gaudir del centre del Vendrell.

Durant tota la tarda al carrer Dr. Robert, estarà instal·lada la carpa del CIT, on es podreu fer la targeta compradors, a més a més, podreu fer-vos una foto amb el nostre photocall i aconseguir el barret de l'estiu.

Esperem que gaudir d'aquesta nova edicció del Shopping Night.

 

 

 
Shopping Imprimir
PROGRAMA SHOPPING NIGHT 2017
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 27
logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell