Spanish Catalan

Directori d´empreses

Accés al directori

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
Noticies
NADAL AL VENDRELL Imprimir
instagram-nadal.png

Ha estat una prioritat per a nosaltres tirar endavant una campanya de Nadal el més lluïda possible dintre de les possibilitats actuals. Hem tingut el temps just per fer-ho, però esperem que sapigueu valorar aquest esforç i que gaudiu i aprofiteu al màxim de totes les activitats que hem preparat i de la campanya comercial que ja està en marxa.


Durant aquestes festes els comerciants del Vendrell, regalaran tiquets d'aparcament per les compres mínimes entre el 8 de desembre i el 5 de gener.

Cal recordar que el comerç estarà obert els dies festius, per ajudar als Reis Mags, Pare Noel i El tió a fer les seves compres. Els dies d'obertura especial són: divendres 8, diumenge 17 i 24 de desembre del 2017.

Volem que el Vendrell llueixi per aquestes festes tan assenyalades i hem repartit per tots els associats unes estrelles identificatives, hem col·laborat amb la il·luminació dels carrers i hem col·locat l'arbre de Nadal gegant a la plaça Nova. Esperem que la decoració d'aquest duri més, que l'any passat.

Sabem que són festes especials per tots els nens i nenes per aquest motiu hem treballat conjuntament amb els Reis Mags per poder oferir a tota la canalla unes cartes reials molt vendrellenques. Les podeu recollir a tots els establiments associats. També trobareu uns tríptics informatius amb totes les activitats del Vendrell. En aquest enllaç podeu descarregar-vos el programa.

PROGRAMA DE NADAL: Aquest Nadal gaudeix del vendrell

 

 
campanya black friday Imprimir

BLACK FRIDAY 2017

 

cartell black friday.png

Any rere any amb motiu de la modernització i canvi constant dels mercats de consum hi ha una nova campanya que cada cop pren més força i de la que com a comerciants no podem deixar de banda, es tracta d’una campanya importada dels Estats Units i que es fa coincidir en l’últim divendres del mes de Novembre i,  com ja sabreu, es coneix com a Black Friday, amb motiu d’aquest esdeveniment que aquest any es celebrarà el divendres 24 de novembre des del CIT hem organitzat una campanya dirigida a activar les vendes a la nostra vila.  

 Des del CIT estem treballant per fer del Vendrell una vila comercial de referència a la comarca i per això hem de treballar conjuntament i ens hem de creure que ho aconseguirem, podem començar de manera simple però alhora important i que és que els comerços llueixin en el seu aparador una decoració uniforme en les diferents campanyes, en aquesta ocasió hem pensat fer-ho amb globus de color negre amb un disseny exclusiu per l’ocasió. També regalarem globus als nostres clients per les compres a les nostres botigues.

 

AQUÍ US PODEU DESCARREGAR EL CARTELL DEL BLACK FRIDAY:

CARTELL: CARTELL BLACK FRIDAY EL VENDRELL 

 
Nova junta Imprimir

Salva Rodríguez, nou president de Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell

Va presentar ahir la seva candidatura en l'assemblea extraordinària.

El Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell ja té nova junta directiva. Encapçalada per Salva Rodríguez. Salva Rodríguez que ha estat escollit en un període de quatre anys, en substitució de Magí Mateu.

Salva, propietari de la botiga de videojocs, electrònica i antenes world game telelux, ubicada al centre. En les setmanes vinents presentarà juntament amb la seva junta les línies bàsiques que volen portar a terme al capdavant de l'entitat.

nova junta.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Laura Angós, Salva Rodríguez,
Magí Mateu i Joan González. 
 
targeta fidelització Imprimir
targeta web.png
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 17
logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell