Spanish Catalan

Enquestes

No hi ha enquestes actives

Publicitat

calendari 2017
Targeta Regal
Telèfons d'interés
Transports del vendrell

Directori d´empreses

Accés al directori

Ofertes per als socis

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal

APARCA AL VENDRELL

Des del Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell estem repartint uns fulletons informatius, per informar dels aparcaments que hi ha, tant de pagament, zona blava, soterrat i gratuïts.

Tanmateix aprofitant el fulletó s'anima a fer-se la targeta de fidelització i a utilitzar el servei de carrets de la compra, el CIT&CART. Aquests carrets són completament gratuïts, els trobareu al Pàrquing soterrat del Parven, simplement deixant el tiquet d'entrada podreu gaudir de les compres amb els carrets.

parquings-cara-a.png
parkings-cara-b.png
 

El Govern aprova la nova Llei de comerç, que liberalitza el període de rebaixes, aquesta norma deixa a mans del comerciant els períodes de rebaixes   

rebaixes.png

 

 

 

pare noel.pngEL PARE NOEL ARRIBA AL VENDRELL

Dissabte i diumenge a la plaça del Centre del Vendrell.

Aquest cap de setmana els més petits podran fer l'entrega de les seves cartes al Pare Noel. Enguany estarà ubicat a la plaça del Centre els dies 17 i 18 de desembre tant al matí com a la tarda, de 10 a 14 i de 17:30 a 20:30. Un dels motius del canvi d'ubicació de la carpa del Pare Noel ha estat la voluntat de diversificar les activitats per diferents punts del centre. L'arbre de Nadal situat a la plaça Nova és altre punt d'afluència de visitants.

Per altra banda des del CIT hem fet una crida a tots els comerços per tal d'obrir el diumenge dia 18, ja que és el festiu més proper al Nadal. Un bon dia per fer les compres de nadal alhora que els més petits poden gaudir de la visita del Pare Noel. Una altra activitat prevista pel diumenge és la companyia dels personatges infantils més coneguts per la canalla que tombaran pels carrers del centre.

Tot plegat des del CIT esperem i animem a tothom a fer les seves compres a les botigues del Vendrell, activar la nostra economia al mateix temps que gaudim de la nostra ciutat.
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

logofacebook.png
Saldo
ta alta

Propers esdeveniments

>> consultar l´agenda

Noticies del Vendrell

Altres notícies

Comarca

logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell