Spanish Catalan

Enquestes

No hi ha enquestes actives

Publicitat

calendari 2017
Targeta Regal
Telèfons d'interés
Transports del vendrell

Directori d´empreses

Accés al directori

Ofertes per als socis

Turisme

Últimes imatges

TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
TARGETA REGAL COMERÇ DEL VENDRELL
Categoria: Targeta Regal

Destacats

 

pare noel.pngEL PARE NOEL ARRIBA AL VENDRELL

Dissabte i diumenge a la plaça del Centre del Vendrell.

Aquest cap de setmana els més petits podran fer l'entrega de les seves cartes al Pare Noel. Enguany estarà ubicat a la plaça del Centre els dies 17 i 18 de desembre tant al matí com a la tarda, de 10 a 14 i de 17:30 a 20:30. Un dels motius del canvi d'ubicació de la carpa del Pare Noel ha estat la voluntat de diversificar les activitats per diferents punts del centre. L'arbre de Nadal situat a la plaça Nova és altre punt d'afluència de visitants.

Per altra banda des del CIT hem fet una crida a tots els comerços per tal d'obrir el diumenge dia 18, ja que és el festiu més proper al Nadal. Un bon dia per fer les compres de nadal alhora que els més petits poden gaudir de la visita del Pare Noel. Una altra activitat prevista pel diumenge és la companyia dels personatges infantils més coneguts per la canalla que tombaran pels carrers del centre.

Tot plegat des del CIT esperem i animem a tothom a fer les seves compres a les botigues del Vendrell, activar la nostra economia al mateix temps que gaudim de la nostra ciutat.
 

black-amb--arbre.png

 

BLACK FRIDAY

Black Friday, és un dia de descomptes, promocions, que ens arriba dels Estats Units. Aquest és sempre l'endemà d'acció de Gràcies. Normalment cau pels voltants del 24 a 30 de Novemebre, ja que acció de Gràcies és sempre el quart dijous de Novembre.

Durant el Balck Friday es dóna per inaugurada la temporada de compres nadalenques.

Al Vendrell ens sumem aquesta festa, a més a més, dels descomptes, promocions del comerç del Vendrell. Encendrem les  llums de l'arbre de Nadal de la Plaça Nova a les 18:30 hores. Així doncs donem per inaugurada la nostra campanya de Nadal. 

Esperem que gaudiu d'un dia màgic i ple de compres.

 

Zona Comerciants:

Us deixem l'enllaç dels cartells del Black Friday

 

 

 

destacat vendrell.jpg

LA NOSTRA TARGETA COMPRADORS EL VENDRELL

  La Targeta Compradors El Vendrell és un sistema de fidelització no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment. El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que puguin fer el comerç,  CIT Vendrell Comerç o la mateixa plataforma.

Com aconseguir la Targeta Compradors el Vendrell?
Pregunti aels seus establiments de confiança si disposen d'aquest servei, si és així a demani el full d'alta de client. Empleni degudament el formulari de sol·licitud, signar-lo i entregar-lo al personal autoritzat de l'establiment. Seguidament o al termini de 10 dies se l'hi farà entrega de la seva Targeta.
 
Què cal fer un cop tingui la Targeta Compradors El Vendrell?
Presenti la targeta cada vegada que compri als establiments adherits i obtindrà euros virtuals, que es carregaran al seu saldo personal de cada comerç, ofertes i promocions exclusives. Simplement passa-la.

Què puc aconseguir?
Obtenció d'euros virtuals: El titular de la Targeta Compradors obtindrà euros virtuals cada vegada que faciliti la targeta en la compra de productes i/o serveis en els comerços adherits. Podran obtenir informació general dels seus euros virtuals acumulats en cada comerç a través de la web www.compradors.cat inserint el DNI, NIE o Passaport utilitzat en l'alta de la targeta i una contrasenya que serà facilitada per Compradors! Els euros virtuals acumulats en cadascun dels comerços adherits podran ser bescanviats per futures compres als mateixos establiments on s'han obtingut i assignat. Aquest podran ser utilitzats pel pagament íntegre d'una compra o bé per una part. En cap cas es podran bescanviar per diners en efectiu.
Els comerços, l'associació de comerciants, i la plataforma Compradors! adherits podran realitzar directament promocions, ofertes, sortejos especials que es vagin creant.

EL LLANÇAMENT SERÀ PER LA FIRA DE SANTA TERESA, PASSA'T PEL NOSTRA STAND I FES-TE LA TEVA TARGETA

FIRA DE SANTA TERESA, 14, 15 I 16 D'OCTUBRE 2016 

imatge targetes compradors.jpg

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

logofacebook.png
Saldo
ta alta

Propers esdeveniments

>> consultar l´agenda

Noticies del Vendrell

Altres notícies

Comarca

logogeneralitat2.png

  |   Usuari nou
Powered by Core Design
MEGABYTE - 2007

Centre d´Iniciatives i Turisme del Vendrell - Dr Robert, 33 - 43700 El Vendrell